Hijyen Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Hijyen Kursuna Yoğun İlgi

Hijyen Kursuna Yoğun İlgi

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan ’Hijyen Kursu’na yoğun ilgi görüyor.

24.11.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 'Hijyen Kursu'na yoğun ilgi görüyor.

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Atakan Demirci, hijyen kurslarının devam ettiğini söyledi. Demirci, "Halk eğitim merkezi bünyesinde açılan hijyen kurslarımız devam etmektedir. Gıda sektöründe çalışan, güzellik ve saç bakım sektöründe çalışanlar için gerekli bir belge. Buradaki amacımız hijyenin ve temizliğin önemini esnafımıza kavratmaktır. Bu belge kişisel olarak alınan bir belgedir ve gıda sektöründeki tüm iş kollarında zorunludur çok faydalı bir kurstur. Bu belge olmadan çalışıldığı zaman para cezası kesiliyor. Kurs kısa sürede bitiyor. Bir de kursa kayıt yaptırıp gelmeyenler oluyor. Hijyen Kursu kayıtlarımız devam ediyor. Vatandaşlar kursa başvuru yapmak için Halk Eğitimi Merkezimize gelebilirler" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hijyen Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement