Hillary Clinton'in Çıplak Heykeli Manhattan'ı Birbirine Kattı - Son Dakika
Dünya

Hillary Clinton'in Çıplak Heykeli Manhattan'ı Birbirine Kattı

Hillary Clinton'ın Manhattan'da bir metro çıkışına çıplak heykeli dikildi. Heykel, sanatçı ve öfkeli bir kadın arasında tartışmaya neden oldu.

19.10.2016 13:02  Güncelleme: 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'deki başkanlık seçimleri öncesinde Demokrat Parti'nin adayı Hillary Clinton'ın New York'un Manhattan bölgesindeki bir metro çıkışına çıplak heykeli dikildi. Heykel, sanatçı ve öfkeli bir kadın arasında tartışmaya neden oldu.

TRUMP'TAN SONRA HILLARY'NİN DE ÇIPLAK HEYKELİ YAPILDI

ABD'nin birçok kentinde sergilenen ve hatta önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacağı duyurulan Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın çıplak heykelinden sonra, Demokrat Parti'nin adayı Hillary Clinton'ın da çıplak heykeli yapıldı.

METRO ÇIKIŞINA YERLEŞTİRİLDİ

27 yaşındaki sanatçı Anthony Scioli tarafından yapılan toynak ayaklı, çıplak Hillary Clinton heykeli sabah saatlerinde Manhattan'daki Bowling Green metro istasyonun çıkışına yerleştirildi. Ancak Clinton'ın Wall Street'teki yatırım bankalarının yöneticileri ile yakın ilişkilerini protesto eden sanatçı ve heykeli 'müstehcen' bulup iş yerinin önünde görmek istemediğini belirten bir kadın arasında tartışma yaşandı. Öfkeli kadın, 'Clinton'ı' devirdikten sonra heykelinin üzerine oturdu.

Hillary Clinton\'in Çıplak Heykeli Manhattan\'ı Birbirine Kattı

Son Dakika Dünya Hillary Clinton'in Çıplak Heykeli Manhattan'ı Birbirine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement