Hillary Clinton'ın Danışmanı Hays Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Hillary Clinton'ın Danışmanı Hays Samsun'da

Hillary Clinton'ın danışmanı ve North Little Rock şehrinin eski belediye başkanı Patrick Henry Hays, "ABD ve Türkiye ilişkilerini çok önemsiyorum.

21.05.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hillary Clinton'ın danışmanı ve North Little Rock şehrinin eski belediye başkanı Patrick Henry Hays, "ABD ve Türkiye ilişkilerini çok önemsiyorum. Kol kola olalım, yan yana olalım ve ortak sıkıntılarımıza karşı birlikte hareket edelim." dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın onur konuğu olarak Samsun'a gelen Hays, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (STSO) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hays, dostluğu ve Samsun'un özel günü olan 19 Mayıs'ı paylaşmak için kente geldiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a içten kardeşliği ve güzel misafirperverliği için teşekkür eden Hays, şunları kaydetti:

"Size biraz kendimi tanıtmak isterim. Eski ABD Başkanı Bill Clinton'la Arkansas Valiliği sırasında belediye başkanı olarak uzun yıllar birlikte çalıştım. Başkan olduktan sonra da aile arkadaşı ve iş arkadaşı olarak hep yan yana olduk. Şu anda da eşi başkan adayı Hillary Clinton ile danışmanı olarak seçim sürecinde çok yakın olarak çalışmaya devam ediyorum. Ben ABD ve Türkiye ilişkilerini çok önemsiyorum. Kol kola olalım, yan yana olalım ve ortak sıkıntılarımıza karşı birlikte hareket edelim."

STSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ise Hays'in buradaki programları sırasında ABD ile iş yapmak isteyen ya da düşüncesi olan iş adamlarının da olabileceği düşüncesiyle odayı ziyaret etmek ve bilgi almak isteğini belirterek, "Onun üzerine bu ziyareti planladık. Umarım katkısı olur. Burada bulunan ve bizi karşılayan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hillary Clinton'ın Danışmanı Hays Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement