Hilvan Belediyesinden Gençlere Çim Saha - Son Dakika
Güncel

Hilvan Belediyesinden Gençlere Çim Saha

Hilvan Belediyesinden Gençlere Çim Saha

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesindeki Bağlar Mahallesi'nde gençlerin çim saha talepleri üzerine ilçe belediyesi harekete geçti.

26.08.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Hilvan Belediyesince projesi hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hibeyle desteklenen sentetik çim sahasının yapım çalışmaları Hilvan'ın en büyük mahallesi olan Bağlar Mahallesinde devam ediyor.

Gençlerin nüfusun yoğun olduğu Bağlar Mahallesinde yapımına devam edilen sentetik çim sahanın yapılması konusunda açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; "Gençlerimize yönelik yürüttüğümüz projelerimiz aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizin genç nüfusunun en yoğun olduğu Bağlar Mahallesinde çok kısa bir süre önce çalışma başlattık. Şuan yapımı devam eden ve önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenen sahamızı sevgili gençlerimize armağan edeceğiz" dedi.

Yapımına devam edilen Bağlar Mahallesi sentetik çim saha çalışmalarına katılan mahalle muhtarı Ziyadi İnan ise mahalle gençlerinin sportif ihtiyaçlarını karşılayan Hilvan Belediyesi'ne teşekkür etti.
(kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hilvan Belediyesinden Gençlere Çim Saha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement