Hilvan'da Akrabaların Kız Alıp-Verme Kavgası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hilvan'da Akrabaların Kız Alıp-Verme Kavgası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nde, amca çocukları arasında kız alıp- verme nedeniyle çıkan tüfeklerin de kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

13.04.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nde, amca çocukları arasında kız alıp- verme nedeniyle çıkan tüfeklerin de kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay, Bağlar Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Aralarında kız alıp- verme nedeniyle husumet bulunan amca çocukları, yolda karşılaşınca tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, taraflar birbirlerine tüfeklerle ateş açtı. Saçmalara hedef olan 26 yaşındaki Nesih Kurumlu olay yerinde ölürken Osman, Hadi ve Osman Kurumlu yaralandı. Silah seslerinin duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Polislerin güvenlik önlemi aldığı olay yerindeki yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Hilvan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılar, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi. Nesih Kurumlu'nun cesedi ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi.

Olayın duyulmasının ardından Kurumlu ailesinin yakınları da hastaneye akın etti. Güvenlik güçleri yeni bir olay yaşanmaması için hastanelerde ve Hilvan'da güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hilvan'da Akrabaların Kız Alıp-Verme Kavgası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement