Hilvan'da Sakal-ı Şerif İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Hilvan'da Sakal-ı Şerif İzdihamı

Hilvan\'da Sakal-ı Şerif İzdihamı

Hilvan'da Sakal-ı Şerif izdihamı Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler izdihama yol açtı.

14.04.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hilvan'da Sakal-ı Şerif izdihamı

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler izdihama yol açtı.

Hilvan Müftülüğü tarafından ilçeye getirilen Sakal-ı Şerif, sabah saatlerinden itibaren Hacı Maksut Camisi'nde ziyarete açıldı. Yüzlerce kişi ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek için sabah saatlerinden itibaren camiye akın etti. Öğleye kadar camiye gelen erkekler, Sakal-ı Şerif'i öperek dua etti.

Öğleden sonra ise kadınlar için Merkez Eski Camisi'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler arasında izdiham yaşandı. Bir an önce içeri girmek isteyen kadınların birbirini itmesi izdihama yol açtı. Bazı kadınların ezilme tehlikesi geçirdiği izdiham, görevlilerin uyarısı ile son buldu. Güçlükle içeri giren ve Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen birçok kadın gözyaşı dökerken, bazı kadınlar ise baygınlık geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hilvan'da Sakal-ı Şerif İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ayşe: kimbilir 0 0 Yanıtla
  • ayşe: kimbilir 0 0 Yanıtla

Advertisement