Hilvan'da Yol Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Hilvan'da Yol Çalışmaları

Hilvan\'da Yol Çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Hilvan İlçe Belediyesi'nin ortaklaşa sürdürdüğü okul ve köy yolları çalışmalarına hız verildi.

12.11.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da daha önce Özel İdarenin görev ve sorumlulukları kapsamında bulunan kırsal alanlardaki yolların bakım ve onarımını üstlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'a bağlı bazı köylerin yol onarım çalışmalarının yanında Hilvan'da yeni açılan bazı okulların da yol yapım çalışmalarını Hilvan Belediyesi ile birlikte sürdürüyor.

Hilvan'da Yeni Mahallede yeni yapılan Şair Nabi Anadolu Lisesi ile Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ulaşım sorununu ortadan kaldıracak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan Koordinatörü Fuat Baylan, "Şanlıurfa'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte, daha önce İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan bir takım görev sorumluluklar büyükşehir belediyesi tarafından yürütülmektedir" dedi.

Hilvan Belediyesi ile işbirliği içinde çalıştıklarını söyleyen Hilvan Koordinatörü Fuat Baylan 2014 yılı içerisinde 30 kilometre stabilize yol ile birlikte yeni açılan 6 okulun da yol çalışmalarını devam ettiğini ifade etti. Bununla birlikte köy yolları çalışmaları kapsamında 40 kilometre yolun yama yapıldığını açıklayan Baylan, 2015 yılı hedeflerini ise şöyle açıkladı: "2014 yılı için hedeflediğimiz yol yapım çalışmalar devam ederken, 2015 yılı için de 1. ve 2. kat asfalt olmak üzere toplam 264 km yol yapımı programımızda yer almaktadır. Bunun dışında ilçe merkezi içinde 16.100 metrekare kilitli parke taşı çalışmalarımız olacaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hilvan'da Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement