Hilvan'da Zabıta Denetimleri Sıklaştırdı - Son Dakika
Güncel

Hilvan'da Zabıta Denetimleri Sıklaştırdı

Hilvan\'da Zabıta Denetimleri Sıklaştırdı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde zabıta ekipleri, gıda sektörü üzerine satış yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

08.03.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Hilvan Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelinde denetimlerini sıkılaştırdı. Özellikle gıda sektöründeki işyerlerini denetleyen zabıta ekipleri göz açtırmıyor.

Hilvan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, daha önceden düzenlenen ekmek rayiç bedellerinde belirlenen ekmek gramajlarını ve hijyenik bir ortamda üretim yapılıp yapılmadığına dair denetim yaptı. Unlu mamul üretimi yapan işyerleri ile ekmek fırınlarını denetleyen ekipler, kurallara uymayan ve gerekli sağlık koşullarında üretim yapanlara ceza kesti.

İlçe genelindeki 36 ekmek fırınında denetimlerini gerçekleştiren ekipler, "Daha önce yaptığımız denetimler sonucunda gerekli sağlık koşullarında üretim yapmayan işyerlerine ikazda bulunduk. Bugün yaptığımız denetimlerde belirlenen kurallara uymayan ve gerekli sağlık ortamında üretim yapanlara da ceza kestik. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda üretilen gıda maddelerini tüketmelerini sağlamaktır. Yine aynı şekilde belirlenen kuralların dışına çıkan ve kurallara uymayan işyerlerini de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hilvan'da Zabıta Denetimleri Sıklaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement