Hıncal Uluç: Arda, Zorla Rakibi Azdırdı - Son Dakika
Spor

Hıncal Uluç: Arda, Zorla Rakibi Azdırdı

Duayen gazeteci Hıncal Uluç, Türkiye'nin Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçta Arda'nın gereksiz yere rakibi azdırdığını ve maçın gerginleşmesine neden olduğunu savundu.

15.10.2014 12:35  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta gazeteci Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Türkiye'nin Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Terim ve ekibini yerden yere vuran Uluç, özellikle maçın 1-0 gittiği anda Arda Turan'ın gereksiz yere rakibi azdırdığını ve bu gerilimin Milli Takım'a zarar verdiğini ifade etti.

İşte Uluç'un Sabah gazetesindeki yazısının bir bölümü...

"ARDA ZORLA RAKİBİ AZDIRDI"

Takım o kadar kopuk, hazırlıksız ki... Letonya'nın hiçbir iddiası yok. Kendi sahalarında oynadıkları maça vakit geçirerek başladılar. Daha 30. saniyede biraz izanı olan anladı ki Letonya beraberliğe razı... Kendi sahanda beraberliğe razıysan; demek ki senin Avrupa'da finale kalma gibi bir iddian yok. Bu kadar iddiasız bir takımı, benim futbolcularım zorla azdırdılar! Azdıranların başında da takım kaptanı Arda geliyor. Daha birinci dakikada gitti rakibe saldırdı.

"MAÇI GEREN TARAF BİZİZ"

İkinci yarı golü attık, öne geçtik. Mesele bu golü atmaktı. Adamlar çözülecek; senin yapacağın sakin oynamak. Sakin oynamayı takıma anlatacak kişi de kaptan Arda... Arda yine gitti durduk yerde adama saldırdı. Biz 1-0 galipken... Bir taç atışında iki kişi sarı kart gördü. 1-0 öne geçmişsin, 10-0 olabilir. Yeter ki sen sakin oyna... Hayır! Ben galibim, ondan sonra maçın gerginleşmesi mağlup takımın işine yarar. Maçı geren taraf biziz! Başta da takım kaptanı!..

ARDA'YLA BİRLİKTE 4 KİŞİ RAKİBE SALDIRDI

Hagi maçları gererdi. Ne zaman gererdi: Galatasaray mağlup durumdayken... Oynamışsın, oynamışsın, çözememişsin; 'Hadi maçı gerelim, ortalık bir karışsın' derdi, bilerek yapardı.
Hagi'nin, Galatasaray önde giderken, kazanırken ortamı gerdiğini gördün mü! Benim kaptanım, takım öndeyken geriyor takımı ve ona 'sakin ol' diyen kimse yok. Arda adama saldırıyor, Arda'nın arkasından aynı adama 4 kişi saldırıyor!

TARİHİN EN KÖTÜ BAŞKANI DEMİRÖREN

Mesele aslında; milli takım değil. Mesele Türk futbolunun içinde bulunduğu durum... Türk futbolu, kulüpler bazında da milli takım bazında da en kötü dönemini yaşıyor. Neden? Çünkü Türk futbolunun başında tarihin en kötü başkanı var. Beşiktaş'ı batıran adamı biz, ödüllendirir gibi Türk futbolunun başına getirdik ve ardından alınan bütün kararlar bizi bu hale getirdi.

Hıncal Uluç: Arda, Zorla Rakibi Azdırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hıncal Uluç: Arda, Zorla Rakibi Azdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement