Hindi Ödüllü Okey Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Hindi Ödüllü Okey Turnuvası

Hindi Ödüllü Okey Turnuvası

Zonguldak'ta 2'nci Amatör Lig'de mücadele eden Tersanespor'a gelir sağlamak amacıyla yapılan okey turnuvasında birinciye canlı hindi verildi.

30.12.2014 10:20  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, amatör ligde mücadele eden futbol takımına katkı amacıyla 37 yıldan bu yana her yılbaşında düzenlenen okey turnuvasında bu yıl da 1'inciye canlı hindi, 2 ve 3'üncüye kesilmiş hindi, 4'üncüye de kesilmiş tavuk hediye edildi.

CANLI HİNDİ MASA BAŞINDA BEKLEDİ

Zonguldak 2'nci Amatör Lig'de mücadele eden Tersanespor'a gelir sağlamak amacıyla yapılan okey turnuvasının 37'ncisi Yeşilmahalle'deki kahvede gerçekleştirildi. 50 kişinin 30'ar lira ödeyerek katıldığı turnuvanın ilk 3 gününde finale kalan 4 kişi belirlendi. Dün akşam gerçekleştirilen finalde, masanın kenarındaki sehpaya konulan canlı hindi renk kattı. Yaklaşık 1 saat süren oyun sonunda İl Özel İdaresi'nde operatör olarak çalışan 47 yaşındaki Enver Yavuzdoğan 1'inci, İsmail Baykan 2'nci, İsmail Sarıoğlu 3'üncü ve Vedat Öztürk 4'üncü oldu.

KUCAĞINA ALARAK POZ VERDİ

Daha önce Tersanespor'da futbol da oynayan Yavuzdoğan'a 150 liraya satın alınan hindi ve kupasını Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir verdi. Yavuzdoğan, kendisine hediye edilen hindiyi kucağına alarak poz verirken, diğer 2 ve 3'üncüye kesilmiş hindi, 4'üncüye de kesilmiş tavuk hediye edildi.

"PİŞİRİP YİYECEĞİZ"

Enver Yavuzdoğan, 18 yaşından itibaren okey oynadığını ve turnuvaya her yıl katıldığını belirterek, "Benim için kolaydı. Şansım da iyiydi. Hindiyi yılbaşı akşamı pişirip yiyeceğiz" dedi.

Kulüp Başkanı Cengiz Kasımoğlu da hindi ödüllü turnuvayı her yıl düzenmeye devam edeceklerini söyledi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de 37 yıldır aynı geleneği sürdüren Tersanespor Kulübü idarecilerini kutladı. 3 gün süren turnuvada kulübe 1000 TL gelir sağlandı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hindi Ödüllü Okey Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement