Hınıs'ta Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hınıs'ta Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı

Hınıs\'ta Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı

Hınıs'ta huzurlu ve güvenli seçim sürecinin yaşanması için alınan güvenlik tedbirleri ve seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken kurallar ile ilgili toplantı düzenlendi.

09.08.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hınıs'ta huzurlu ve güvenli seçim sürecinin yaşanması için alınan güvenlik tedbirleri ve seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken kurallar ile ilgili toplantı düzenlendi.

Hınıs Kültür Merkezi'nde, Ağır Ceza Hakimi Mustafa Gökşen'in başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Bumin Sarı, İlçe Seçim Müdürü İhsan Demir, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve toplam 86 köy ve merkezde 115 sandıkta görev yapacak olan sandık başkanları ve üyeler katıldı.

Toplantıdan konuşan Gökşen, Hınıs'ta da huzurlu bir seçim dönemi geçirmeyi arzu ettiklerini belirtti.

Seçim sürecinde ilgili kanunu uygulamanın herkesin görevi olduğunu kaydeden Gökşen, bu dönemde gürültü ve çevre kirliliği konusunda da duyarlı olunmasını, seçim döneminde başta sandık görevlileri olmak üzere ilgili tüm kurum ve kişilerin her adaya eşit ve adil bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğini kaydetti.

Gökşen, oyların sayımı ve dökümü tamamlandıktan sonra düzenlenen tutanaklar ile sandık ve torbaların ilgililer tarafından il ve ilçe seçim kurullarına nakli sırasında emniyet ve jandarma birimleri koordineli şekilde güzergahta güvenlik tedbirlerini alacaklarını bildirdi.

Ayrıca, emniyet ve jandarmanın seçim nedeniyle izinlerinin kaldırıldığı öğrenildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hınıs'ta Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement