Hiphop Müziğinin Kalbi Serdivan'da Atacak - Son Dakika
Yerel

Hiphop Müziğinin Kalbi Serdivan'da Atacak

Hiphop Müziğinin Kalbi Serdivan\'da Atacak

Bir zamanlar Amerika’da çete savaşlarını bitirmek için yapılan günümüzde ise özellikle gençlerin uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları için icra ettikleri Hiphop müziğinin kalbi Pazar günü Serdivan’da atacak.

13.02.2015 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir zamanlar Amerika'da çete savaşlarını bitirmek için yapılan günümüzde ise özellikle gençlerin uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları için icra ettikleri Hiphop müziğinin kalbi Pazar günü Serdivan'da atacak.

İçlerinde sosyal paylaşım sitesi Youtube'da 4 milyon tıklanmayla büyük bir hayran kitlesine de sahip olan sanatçıların yer alacağı konserde toplam 30 hiphopçu yeteneklerini konuşturacak.Etkinlik hakkında bilgi veren organizasyon yetkilisi Aziz Doğan, genç hiphopçuların, 'Hiphop Fest Vol 5' etkinliğinde parçalarını çağın en büyük sorunlarından uyuşturucuya hayır demek için söyleyeceklerini belirtirek, organizasyonun gerçekleşmesi noktasında desteklerinden dolayı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar' a teşekkür etti. 'Hiphop Fest Vol 5', 15 Şubat Pazar günü saat 13.00 - 18.00 arası Serdivan Belediyesi Konferans Salonu'nda… - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hiphop Müziğinin Kalbi Serdivan'da Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement