Hiranur Bebek Ankara'da Tedavi Edilecek - Son Dakika
Güncel

Hiranur Bebek Ankara'da Tedavi Edilecek

Hiranur Bebek Ankara\'da Tedavi Edilecek

Niğde'de ağır kalp ve akciğer rahatsızlığı nedeniyle oksijen tüpüne bağlı yaşayan 6 aylık Hiranur bebek, Ankara'da tedavi edilecek.

13.11.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de ağır kalp ve akciğer rahatsızlığı nedeniyle oksijen tüpüne bağlı yaşayan 6 aylık Hiranur bebek, Ankara'da tedavi edilecek.

Niğde'de bir eczanede işçi 31 yaşındaki Mustafa Selçuk ile ev kadını Serap Selçuk, 9 yıl önce evlendi. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftin, bir türlü bebeği olmadı. Aşılama gibi tedavilere karşın bebek sahibi olamayan Serap Selçuk, son olarak tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. 6 ay önce 'Hiranur' adını verdikleri kız bebekleri dünyaya gelen Selçuk çifti, çocuklarının ağır kalp ve akciğer hastası olduğunu öğrenince, büyük üzüntü yaşadı. Ankara'daki özel bir hastanede açık kalp ameliyatı geçiren minik bebek, kalp rahatsızlığının yanı sıra akciğer hastalığı dolayısıyla da oksijen tüpüne bağlı yaşamak zorunda kaldı. Hiranur bebeğin annesi Serap Selçuk, öleceği korkusuyla bebeğinin başından hiç ayrılmadığını söyledi. Acılı anne Serap Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım istedi.

CUMHURBAŞKANI'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Hiranur bebekle ilgili haberlerin ardından Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık talimatıyla Niğde İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri bugün ambulansla Hiranur bebeği, Ankara'ya götürdü. Bebeğinin Ankara Hacattepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edileceğini söyleyen Serap Selçuk, "Sesimi duydular sağolsunlar. Öncelikle Cumhurbaşkanıma çok teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı'na da çok teşekkür ediyorum, çok ilgilendiler. İnşallah bebeğimin tedavisi olacak. Herkesten Allah razı olsun" dedi. - Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hiranur Bebek Ankara'da Tedavi Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement