Hırkalı, Öksüzler ve Köseler'e Yeni Su Deposu - Son Dakika
Yerel

Hırkalı, Öksüzler ve Köseler'e Yeni Su Deposu

Hırkalı, Öksüzler ve Köseler\'e Yeni Su Deposu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’ye bağlı Hırkalı ve Öksüzler Mahalleleri ile Gördes’e bağlı Köseler Mahallesi’nde kullanılamaz duruma gelen içme suyu depolarının yerine paslanmaz, galvaniz su depoları kurdu.

20.10.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci'ye bağlı Hırkalı ve Öksüzler Mahalleleri ile Gördes'e bağlı Köseler Mahallesi'nde kullanılamaz duruma gelen içme suyu depolarının yerine paslanmaz, galvaniz su depoları kurdu.

Manisalıların daha temiz ve sağlıklı su içebilmesi için yürüttüğü çalışmaları tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci'ye bağlı Hırkalı ve Öksüzler Mahalleleri ile Gördes'e bağlı Köseler Mahallesinde kullanılamaz duruma gelen içme suyu depolarını yeniledi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, çalışmalara başlanılmasından önce mahallelerin içme suyu depolarının çok kötü durumda olduğunu söyledi. Vatandaşlardan depoların yenilenmesi için talep gelmesi üzerine hemen harekete geçtiklerini ifade eden Aytekin, "Sağlık ve hijyenik yönden kullanılamaz durumda olan içme suyu depolarının yerine en kısa sürede çözüm bulmak amacıyla paslanmaz Galvaniz su depoları kuruldu. Kalan küçük çalışmaların da tamamlanmasıyla birlikte yeni içme suyu depolarımız mahallelerimizin hizmetine girmiş olacak" diye konuştu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Hırkalı, Öksüzler ve Köseler Mahallelerinde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve kaliteli su imkanına kavuşacaklarını söyleyen Aytekin, MASKİ Genel Müdürlüğü'nün vatandaşlara sağlıklı su içirmeye büyük önem verdiğini ve çalışmaların bu doğrultuda tüm hızıyla süreceğini sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hırkalı, Öksüzler ve Köseler'e Yeni Su Deposu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement