Aksaray'da Hırsız Önce Çaldı, Sonra Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Hırsız Önce Çaldı, Sonra Teslim Etti

Aksaray\'da Hırsız Önce Çaldı, Sonra Teslim Etti

Aksaray'da hırsız, çaldığı motosikleti 2 gün kullandıktan sonra sahibine teslim etti.

30.08.2014 10:52  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da bir hırsız, çaldığı motosikleti 2 gün kullandıktan sonra sahibine teslim etti.

Olay, Hamidiye Mahallesi 580 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazmi Çekiç'e (29) ait 68 KN 081 plakalı motosiklet, 2 gün önce evin önünden kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Sabah işe gitmek için evden çıktığında motosikletin çalındığını fark eden Çekiç durumu polise bildirdi. Olaydan 2 gün sonra hırsız, çaldığı motosikletin sahibi Çekiç'i telefonla aradı. Hırsız, çaldığı motosikleti Kılıçaslan Mahallesi Kılıçaslan Ortaokulu önünde bıraktığını ve gelip almasını isterken, Çekiç durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ile birlikte belirtilen adrese giden Çekiç motosikletine kavuşurken, Olay Yeri İnceleme ekipleri hırsızın belirlenmesi için motor üzerinde parmak izi çalışması yaptı.

Motosikletin sahibi Nazmi Çekiç, "Hırsız beni aradı. Motoru buraya bıraktığını söyledi. Ben de geldim motoru buldum. Polisi çağırdım" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Hırsız Önce Çaldı, Sonra Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa hanlı: hatasız kul olmaz hatasını anlamış. birbirlerie selam vererek ayrılırlarsa artık birbirlerine ebedi zarar veremezler. hal böyle olunca kanunlar da uygun olanı yapması gerekir. 0 0 Yanıtla
  • Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada
    11:47 Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada

    Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Olay, araç kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada yayıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulandı.

  • Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı
    11:46 Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı

    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi kurulduğu ihbarını aldı. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirdi ve olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak
    11:45 Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak

    Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı seçmenlerin oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için 227 sağlık personeli, 74 araç ve 235 sağlık personeli görevlendirdi. Hastalar, ambulanslar ve hasta nakil araçlarıyla oy verecekleri merkezlere transfer edilecek ve oy kullanma sürecinde sağlık personeli refakat edecek.

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.

  • Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor
    11:43 Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor

    Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor. Hüseyin Demir, izleyicileri de oyuna dahil ederek oyunlarının katılımcı olmasını sağlıyor. Gösterilerini halka açık ve ücretsiz düzenleyen Demir, oyunu kendi tasarladığı dekorlarla sahneliyor. Dijitalleşme karşısında organik bir örnek sunan Demir, temsillerinin hem çocukları hem de yetişkinleri etkilediğini belirtiyor.

  • Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy
    11:43 Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy

    Trabzon'da tarihi İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda 40 yıldır kitap satarak geçimini sağlayan İsmail Gürsoy, topladığı bağışlarla sahipsiz kedileri doyuruyor. Gürsoy, cami avlusunda beslediği kediler için hayırseverlerden yardım alıyor ve onları düzenli olarak besliyor.


Advertisement