Hırsızlar Çaldıkları Eşyaları Bırakıp Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Çaldıkları Eşyaları Bırakıp Kaçtı

Hırsızlar Çaldıkları Eşyaları Bırakıp Kaçtı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir lokantadan masa, sandalye, TV ve buzdolabı çılan hırsızlar, kayıplara karıştı.

26.11.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir lokantadan masa, sandalye, TV ve buzdolabı çılan hırsızlar, kayıplara karıştı. Lokantanın önünde bulunan kamyonet kasasına yüklenen eşyalar iş yeri sahibine geri verilirken, 2 yıl önce Konya'dan çalındığı belirlenen kamyonet için de sahibine haber verildi.

Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı devriye gezen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Mahallesi Antalya- Fethiye çevre yolu üzerindeki Harmanyeri mevkiinde Hüseyin Savaş Yalçın'a ait lokanta önünde, kasasında lokantaya ait masa, sandalye, buzdolabı, TV bulunan bir kamyonet ele geçirdi. Plakasız ve çalıntı olduğunu bildirilen kamyonet, içindeki malzemelerle birlikte polis merkezine çekildi.

Haber verilen lokanta sahibi Hüseyin Savaş Yalçın, polis merkezine gelerek kamyonetteki malzemeleri, başka bir kamyonete yükleyerek iş yerine götürdü.

Polisin yaptığı araştırmada hırsızlıkta kullanılan kamyonetin 2 yıl önce Konya'dan çalındığını ve sahte plaka takıldığı belirlendi. Konya'da bulunan kamyonetin sahibine haber verilirken, hırsızlık zanlı ya da zanlılarının polis ekiplerini görünce kamyoneti bırakarak ormanlık alana kaçmış olabilecekleri ihtimali üzerine çalışmalar başlatıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar Çaldıkları Eşyaları Bırakıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement