Hırsızlar Kalasla Marketi Soydu - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Kalasla Marketi Soydu

İzmir’in Menemen ilçesinde, sabaha doğru kalasla açtıkları markete giren hırsızlar yaklaşık 5 bin lira değerinde eşya çalarken güvenlik kamera görüntülerine yakalandı.

06.03.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen ilçesinde, sabaha doğru kalasla açtıkları markete giren hırsızlar yaklaşık 5 bin lira değerinde eşya çalarken güvenlik kamera görüntülerine yakalandı.

Olay, geçen Çarşamba sabaha doğru, Koyundere mahallesindeki Polat Market'te meydana geldi. Kimliği belirsiz 3 kişi, sabaha doğru sokakta kimsenin bulunmadığı sırada, marketin kapasını kontrol etti. Şüpheli 3 kişi, daha sonra karşı inşaat alanında bulunan kalaslardan birini alıp kapıyı kırdı. Şüphelilerden biri kendilerini çeken güvenlik kamerasını görünce, kalasla güvenlik kamerasının yönünü çevirmeye çalıştı ama olmadı. Güvenlik kamerasının kendilerini çekmesinden rahatsız olmayan hırsızlar, daha sonra markete girerek sigaraları ve bilgisayarı torbaya koyup çıkardı. Yüzleri kapalı hırsızlar daha sonra marketten uzaklaştı. Sabah işyerini açmak için gelen Ahmet Polat (29), marketinin soyulduğunu görünce şoke oldu. Durumun bildirilmesi üzerine polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

EMEĞİMİ ÇALDILAR

Emeğinin çalındığını dile getiren Erken Polat, yaklaşık 4 yıldır bu marketin işletmeciliğini yaptığını belirterek "Hırsızlar gelip emeğimi çaldı. Allah belalarını versin o hırsızların. Sabaha doğru markete girip yaklaşık 5 bin lira değerinde olan sigara ve bilgisayarımı almışlar. Polise gidip şikayetçi oldum. Kısa zamanda bulunurlar umarım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar Kalasla Marketi Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement