Hırsızlar Mezarlıklara Girip Muslukları Çaldı - Son Dakika
Yaşam

Hırsızlar Mezarlıklara Girip Muslukları Çaldı

Hırsızlar Mezarlıklara Girip Muslukları Çaldı

İzmir'de yaşanan olayda, şehirdeki büyük mezarlıklardan son 3 ayda 850 tane musluk çalındı.

11.07.2015 11:19  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Buca, Gaziemir, Bayraklı ve Selçuk ilçelerindeki mezarlıklarda bulunan muslukların bir gecede, hırsızlarca çalındığı ortaya çıktı. Son 3 ayda, mezarlıklardan çalınan musluk sayısının 850'ye çıktığı açıklandı.

KABİR ZİYARETİ YAPANLAR MAĞDUR

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bakım ve denetimi altında bulunan mezarlıklarda son aylarda, hırsızların gözdesi musluklar oldu. Kentin en büyük mezarlıkları arasında bulunan Buca Kaynaklar başta olmak üzere Gaziemir Sarnıç, Bayraklı Doğançay ve Selçuk Asri mezarlıklarında bir gecede, çeşmelerin muslukları söküldü. Hırsızlık olayları nedeniyle, yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlar da mağdur oldu.

TANESİ 8-10 LİRA

Görevlilerin kısa sürede taktığı yeni musluklar da, yine hırsızlarca çalındı. Vatandaşların da tepki gösterdiği hırsızlık olayları sonrasında, belediye yetkilileri, emniyet müdürlüğü ve jandarmadan yardım istedi. Son üç ay içerisinde, tanesi 8 ile 10 TL arasında olan, 850 musluğun çalındığı öğrenildi.

"MEZARLIKTA YAŞANMASINA İNANAMADIK"

Buca Kaynaklar Mezarlığı Sorumlu İmamı Hüseyin Özbek, son aylarda yaşanan musluk hırsızlığından dolayı hem kurumun hem de vatandaşların mağdur olduğunu söyleyip, "Ramazan'ın son günlerinde vatandaşlarımız, hayatını kabetmiş yakınlarını ziyarete geliyorlar. Muslukların çalındığını görünce hayal kırıklığına uğruyor. Mesela Anneler Günü öncesinde de musluklar çalınmıştı. O gün çok büyük sıkıntı yaşadık. Vatandaşlar mezarlıkta bile hırsızlığın yapıldığına inanmak istemedi.

"TAKILDIKTAN SONRA YENİDEN ÇALINDI"

Önümüzde Ramazan Bayramı var. Bu tür yanlış işlerin artık yapılmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu mezarlığımızda ortalama 50 musluk çalındı. Takıldıktan 3 gün sonra aynı kişi mi bilmiyoruz, yeniden musluklar çalınıyor. Hem bizler hem de vatandaşlarımız mağdur oluyor" dedi.

Son Dakika Yaşam Hırsızlar Mezarlıklara Girip Muslukları Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • ad soyadi: chp çalmış dir calacak baska bi sey kalmadığı için 1 1 Yanıtla
  • ....,;?: tam bir hayvansiniz 2 0 Yanıtla
  • antepli : maalesef bu hırsızlıklar her tarafta oluyor çaresi plastik musluktan takılması başka çaresi yok selamlar 1 0 Yanıtla
  • Kars: Sadaka zekat vermezseniz böle olur yunana yakın şehir 0 0 Yanıtla
  • ÇOPUR OSMAN: BU HIRSIZI BULUP ARAŞTIRIN EĞER KÜÇÜKKEN KURAN KURSUNA GİTMEDİYSE BEN BİR ŞEY BİLMİYORUM..HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLEYECEĞİM.. 0 0 Yanıtla
  • Akkoyunluyag Makarna Hastasiyag Meeeaaaa: AC HIRSSIZ MAKANA AVCILARI AKKOYUNLARIN iSiDiR 0 0 Yanıtla
  • Orka: Vatandaş aç kolay para kazanma peşinde muslukçularlamı anlaştılar nedir 0 0 Yanıtla
  • G-19: Yuh be birader! 0 0 Yanıtla
  • ZAZA KÜRT DEĞİLDİR: asın bu hayvanları 0 0 Yanıtla
  • Sb: Muslukla beraber,mezara gömmek lazim. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement