Hırsızlar, Kız Öğrencilerin Ev Kirasını Çaldı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar, Kız Öğrencilerin Ev Kirasını Çaldı

Hırsızlar, Kız Öğrencilerin Ev Kirasını Çaldı

Antalya'da iki kız öğrencinin oturduğu eve giren hırsız ya da hırsızlar, öğrencilerin ödeyeceği ev kirası olarak ayrılan parayı çaldı.

19.05.2015 15:51  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da ikamet eden iki kız öğrencinin evine giren hırsız, ev kirası olarak ayrılan 600 TL ile bir altın künyeyi çalarak kayıplara karıştı.

HIRSIZ, ÖĞRENCİLERİN ÖDEYECEĞİ EV KİRASINI ÇALDI

Antalya'nın Konyaaltı İlçesinde bulunan apartmanın 4'üncü katında meydana gelen olayda, Akdeniz Üniversitesi'nde okuyan Seval Maruf ile arkadaşının kaldığı eve giren hırsız ya da hırsızlar, bu aya ait olduğu belirtilen 600 TL kira bedeli ile Seval Maruf'a ait künye ve arkadaşına ait bir miktar birikmiş parayı alarak kaçtı.

HIRSIZ HENÜZ BULUNAMADI

Eve geldiğinde kapının açık olduğunu gören Seval Maruf, polisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polislerden bir bölümü binanın etrafını sararken bir bölümü de olayın meydana geldiği kata çıktı. Evde yapılan aramada kimse bulanamazken, polis bu kez binanın terasına baktı. Aramalara rağmen hırsız ya da hırsızlar bulunamadı.

Evin kira parası ve bilekliği çalınan Seval Maruf gözyaşı döktü. Polis, yangın merdiveninden kaçtıklarını tahmin ettiği hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar, Kız Öğrencilerin Ev Kirasını Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement