Hırsızların Evinden Adeta Cephanelik Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hırsızların Evinden Adeta Cephanelik Çıktı

Hırsızların Evinden Adeta Cephanelik Çıktı

Pendik'te bir eve girilerek kasa içindeki para ve ziynet eşyalarının çalınması olayını soruşturan polis bir hırsızlık çetesini ortaya çıkardı.

10.02.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te bir eve girilerek kasa içindeki para ve ziynet eşyalarının çalınması olayını soruşturan polis bir hırsızlık çetesini ortaya çıkardı. Hırsızlığı gerçekleştiren 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin 50 evden hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Evlerinden 3 tabanca, 180 mermi çıkan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Pendik, Seyhli Mahallesi'nde 3 Şubat 2015 tarihinde meydana gelen olayda C.E. adlı vatandaşın evine giren hırsızlar yatak odasında bulunan kasayı açarak bin 270 lira, 3 adet yüzük, kamera ve fotoğraf makinasını alarak kaçmışlardı. Hırsızlık olayının ardından soruşturma başlatan polis ekipleri önce şüphelilerin kullandıkları aracın plakasını belirledi. Aracın sahte belgelerle kiralandığı ortaya çıktı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri gerçek kimliğini tespit ettikleri aracı kiralayan kişiyi izleyerek kısa sürede suç ortaklarına ulaştı. Önceki sabaha karşı yapılan baskında U.D.(21), M.Ü.(21), M.K.D.(20), A.D.Ö.(18), E.D.(19) gözaltına alındı.

EVLERİNDEN 3 TABANCA 180 MERMİ ÇIKTI

Şüphelilerin daha önceden çok sayıda polise geliş kaydı olduğu ortaya çıkarken evlerinde yapılan aramada 3 adet tabanca, 180 adet mermi ile çalıntı olduğu tespit edilen 3 kol saati ele geçirildi.

50 YERİ SOYDUKLARI BELIRLENDI

Soruşturma sonucunda şüphelilerin farklı tarihlerde Pendik, Ataşehir, Sancaktepe, Kağıthane, Eyüp, Kadıköy semtlerinde toplam 50 ev ve işyerine girerek hırsızlık yaptıkları belirlendi. Şüphelilerin girdikleri pek çok ev ve işyerinde parmak izlerini bıraktıkları öğrenildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızların Evinden Adeta Cephanelik Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement