Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Ankara'da marketlerden hırsızlık yapan biri kadın 4 kişi yakalandı Hırsızlık anı marketlerdeki güvenlik kameralarına yansıdı.

11.02.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da marketlerden hırsızlık yapan biri kadın 4 kişi yakalandı. Hırsızlık anı marketlerdeki güvenlik kameralarına yansıdı. Reyonlardaki malzemeleri yanlarında getirdikleri poşetlere ve montlarının içine dolduran zanlıların rahat tavırları dikkat çekti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ulus'ta "dur" ihtarına uymayan şüpheli bir otomobili takibe aldı. Polis, takip edildiklerini farkedince aracı bırakıp kaçan T.Y, T.S, S.U ile F.Y. adlı bir kadını yakaladı. Zanlıların aracında yapılan aramada, marketten çalındığı belirlenen çok sayıda ürün ele geçirildi.

İfade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlıların Dikmen'deki bir süpermarketten çaldıkları ürünleri satmak için Ulus'a getirdiği belirlendi. Zanlıların Dikmen'de çok sayıda marketten hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Emniyetteki ifadelerinde suçu kabul eden zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevkedildi.

Güvenlik kameralarına yakalandılar

Zanlıların hırsızlık anı, marketlerdeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bebek maması reyonuna yaklaşan bir zanlı, reyondaki ürünleri yanında getirdiği poşete ve arkadaşının montunun içine saklıyor. Daha sonra kahve, sakız ve konserve balık çalan zanlıların rahat tavırları dikkat çekiyor. Zanlılar, müşterilere ve reyon görevlilerine aldırmadan kasaya ilerliyor ve aldıkları ucuz bir ürünün ücretini ödeyerek marketten çıkıyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement