Hırvat Büyükelçi Kayseri'den Çok Etkilendi - Son Dakika
Yerel

Hırvat Büyükelçi Kayseri'den Çok Etkilendi

Hırvat Büyükelçi Kayseri\'den Çok Etkilendi

Ülkesinin tanıtımına yönelik bazı etkinliklere katılmak üzere Kayseri'ye giden Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastic, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

16.02.2015 16:15  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkesinin tanıtımına yönelik bazı etkinliklere katılmak üzere Kayseri'ye gelen Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastic, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ile bir süre görüşen Konuk Büyükelçi Kayseri'den çok etkilendiğini belirtti.

Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastic'i belediye binası girişinde karşılayan Genel Sekreter Mustafa Yalçın, konuk büyükelçiyle bir süre görüşerek Kayseri hakkında bilgiler verdi. Yalçın, Kayseri'nin Anadolu'nun diğer şehirlerine göre düzenli ve planlı bir şehir olduğunu belirtti.

Konuk Büyükelçi ise çok güzel ve tarihi bir şehir olan Kayseri'de olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kayseri ile ilgili çok şey duyduğunu ve okuduğunu; ancak bugüne kadar Kayseri'yi görmediğini ifade eden Büyükelçi Hrastic, "Kayseri'nin şehirciliğinden ve gelişmiş yapısından çok etkilendim" dedi.

Görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette karşılıklı hediyeler de verildi. Genel Sekreter Mustafa Yalçın, Büyükelçi Hrastic'e kümbet maketi hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hırvat Büyükelçi Kayseri'den Çok Etkilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement