His Başkanından Ziyaret - Son Dakika
Yerel

His Başkanından Ziyaret

His Başkanından Ziyaret

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba, İl Temsilcisi Hikmet Keskin ve DÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey’i makamında ağırladı.

29.09.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba, İl Temsilcisi Hikmet Keskin ve DÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey'i makamında ağırladı.

Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba, İl Temsilcisi Hikmet Keskin ve DÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey, İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi ziyaret etti. HİS Federasyonu başkanı Erdal Zorba, İl Müdürü Feyzullah Dereci'ye şilt vererek; il müdürlüğü ile birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

HİS Federasyonu başkanı Erdal Zorba, Düzce'de il temsilciliğinin 2014-2015 yılı içinde yapacağı faaliyetler ve Düzce Üniversitesi ile birlikte yapılacak olan rekreatif alanların belirlenmesi çalışmalarının yapılacağını bilgisini verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel His Başkanından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement