Hisarcık AK Parti Kadın Kollarının Yeni Başkanı, Havva Özaydın - Son Dakika
Yerel

Hisarcık AK Parti Kadın Kollarının Yeni Başkanı, Havva Özaydın

Hisarcık AK Parti Kadın Kollarının Yeni Başkanı, Havva Özaydın

Ak Parti Hisarcık İlçe Kadın Kolları 4. olağan kongresinde Havva Özaydın Kadın Kolları Başkanı seçildi.

24.01.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Hisarcık İlçe Kadın Kolları 4. olağan kongresinde Havva Özaydın Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen Hisarcık İlçe Kadın Kolları 4. olağan kongresinde divan başkanlığına İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sevinç Acar seçildi. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası," Bildiğiniz üzere sizlerle geçen yıl iki seçim birden geçirdik. Seçimlerde hepiniz canla başla çalıştınız ve il genelinde üçüncü geldik. Buradan Kadın Kolları Başkanlığına ve üyelerine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki Haziran ayında Milletvekili Genel Seçimleri var. Genel seçimlerde inşallah bu başarılarımızı daha da arttıracağız. Önümüzdeki seçimlerde AK Parti olarak en az 330 milletvekili çıkararak Anayasa'yı değiştirme çoğunluğuna ulaşacağız. Bu manada Haziran ayındaki seçimler çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle bugün gerçekleştirdiğimiz kongrenin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti olarak kadınlara büyük değer verdiklerini belirterek,"Daha önce partimizin ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeliğine ve belediye encümenliğine kadınlarımızı da almamız bunun en önemli göstergesidir. Geçen yıl ki yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özveri çalışmalarınızdan dolayı kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerinde katkılarıyla Belediye Başkanlığını kazandık. Belediye olarak hayırlı hizmetlere ve işsiz gençlerimize istidam sağlamaya devam ediyoruz. Önümüzdeki aylarda ilçemizin içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı yenileme çalışmalarına başlayacağız. Kongremizin ilçemize, Kütahya'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Daha sonra seçimlere geçildi. Kongreye tek listeyle giren Havva Özaydın başkan seçildi. Yönetim kurulu asil üyeliklerine ise Naciye Erköylü, Ayşe Uludoğan, Tülay Özaydın, Yasemin Erkalp, Nazife Çalışkan, Emine Sarıkaş, Aysel Özkan, Aygül Ergin, Halime Elkan, Serap Helvacı, Özlem Özdoğan, Müzeyyen Özdinç, Fatma Özaydın ve Hatice Uçar seçildiler.

Kongreye, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası, Kütahya Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve partili kadınlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık AK Parti Kadın Kollarının Yeni Başkanı, Havva Özaydın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement