Hisarcık Belediyesi'nden Engelliler Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Belediyesi'nden Engelliler Haftası Etkinliği

Hisarcık Belediyesi\'nden Engelliler Haftası Etkinliği

Hisarcık Belediye Belediyesi’nce Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, engelliler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

17.05.2016 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Belediye Belediyesi'nce Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, engelliler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Cumhuriyet Meydanındaki Belediye Hizmet Binası önünde ilçe genelindeki engelliler ve aileleri için düzenlenen program engelli bireyler tarafından İstiklal Marşı ve şiirlerin okunmasıyla başladı.

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, açış konuşmasında engelliler için yapılan tüm çalışmaların aslında her vatandaş için sağlanan bir hizmet olduğunu ifade etti.

Çalışkan,"Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin ne gibi sorunlarla karşılaştığının farkındayız ve her alanda onların hayatını kolaylaştıran düzenlemeler yapmaya çalışıyoruz. Toplum olarak engelli kardeşlerimize saygı göstermeli, onları da toplumun bir ferdi olarak kabul etmeli ve kesinlikle dışlamamalıyız. Belediye olarak engelli bireylerimizle halkımızı kaynaştırarak farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir program düzenledik. Etkinliğimize katkıda bulunan Bursa Nilüfer Belediyesi Kadın Korosuna ve Hisarcık Yavuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Hakkı Yavuz'a çok teşekkür ediyorum. Allah tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yar ve yardımcısı olsun."dedi.

Etkinlikte sahne alan Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Şef Dr. Aysel Gürel yönetiminde verdiği konserde en güzel türküleri seslendirdi. Koronun seslendirdiği hareketli türkülerin ritmine kendilerini kaptırarak piste çıkan engelli bireyler protokol üyeleri ile birlikte oyun oynayıp gönüllerince eğlendiler. Asker kıyafetiyle sahneye çıkan engellilerin seyircilere asker selamı vermesi büyük alkış aldı. Cumhuriyet İlkokulu folklor ekibinin gösterileri beğeni ile izlendi. Etkinlikte ayrıca palyaçolar seyircilere şeker dağıttı.

Etkinliğin sonunda, Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, İlçe Emniyet Amiri İsmail Çoban ve protokol üyeleri tarafından engellilere çeşitli hediyeler verildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Belediyesi'nden Engelliler Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement