Hisarcık Ehbap Gençlik Grubu Kaymakam Savran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Ehbap Gençlik Grubu Kaymakam Savran'ı Ziyaret Etti

Hisarcık Ehbap Gençlik Grubu Kaymakam Savran\'ı Ziyaret Etti

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi bünyesinde kurulan “Hisarcık Ehbap Gençlik Grubu” üyeleri ,Kaymakam Fethi Savran’ı ziyaret etti.

22.04.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi bünyesinde kurulan "Hisarcık Ehbap Gençlik Grubu" üyeleri,Kaymakam Fethi Savran'ı ziyaret etti.

Hisarcık ilçesini ulusal ve uluslararası projelerle yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi bünyesinde yeni kurulan Hisarcık Ehbap Gençlik Grubunun Anadolu Öğretmen Lisesi, Çok Programlı Lise ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 20 grup üyesi öğrenci, Grup Lideri Tuğba Kuyumcu nezaretinde Kaymakam Fethi Savran'ı ziyaret ederek grubu temsil eden çini tabak hediye ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Fethi Savran, "Bizler sizleri böyle genç genç görünce sizlerden enerji alıyoruz. Yapacağımız işlerde bize moral ve enerji veriyorsunuz. Ziyaretiniz beni son derece memnun etti. Çok mutlu oldum. Tabi sizlerin fikirlerine de çok önem veriyoruz. Kurmuş olduğunuz gençlik grubunun ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına mutlaka katkısı olacağına inanıyorum. Grup bünyesinde proje geliştireceğiniz, ilçe adına faydalı çalışmalar yapacağınız, ilçeye bir hareket getireceğiniz kuşkusuz. Böyle bir girişim olduğunu duyduğumda çok mutlu oldum. Her zaman sizlerin yanında ve destekçisi olacağımızdan kuşkunuz olmasın. Gençlik Grubu düşüncesi beni gerçekten heyecanlandırdı. İnşallah güzel çalışmalar yapar ve güzel fikirler ortaya çıkartırsınız. Bu sayede ilçeye de bir katkınız olur. Ayrıca kendinizi geliştirme adına da çok önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Ehbap Gençlik Grubu Kaymakam Savran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement