Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Bir İlk - Son Dakika
Yerel

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Bir İlk

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü\'nden Bir İlk

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilk defa ilçe çapındaki okulların 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılındaki yapılan faaliyetlerini özetleyen “Hisarcık Eğitim” adıyla dergi çıkardı.

20.06.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilk defa ilçe çapındaki okulların 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılındaki yapılan faaliyetlerini özetleyen "Hisarcık Eğitim" adıyla dergi çıkardı.

Editörlüğünü Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Selim Özyurt'un yaptığı "Hisarcık Eğitim" dergisi 107 sayfadan oluşuyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, 530 adet basılan geniş kapsamlı derginin tüm kurum kuruluşlara, esnaflara ve köy muhtarlıklarına dağıtıldığını söyledi.

Cebeci," İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ilk defa ilçe çapındaki okulların 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı sonunda bir yıl boyunca yapılan faaliyetlerini özetleyen, ayrıca eğitici öğretici çeşitli konuların bulunduğu "Hisarcık Eğitim" adıyla bir dergi çıkardık. Bugün birlikte güzel bir çalışmaya imza atmanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyoruz. İnanç ve azimle başarılamayacak hiçbir şeyin olamayacağını ispatlamış olmanın ve bunu herkesle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İlçede göreve başladığım ilk zamanlarda dile getirmiştim; Hisarcık çok şanslı, çünkü genç, dinamik, enerji dolu, yepyeni bilgilerle donanmış genç öğretmenlerimizin yanında, tecrübe ve birikimleriyle yapacakları rehberlik ve kılavuzluk sayesinde büyük bir sinerji oluşturabilecek kıdemli öğretmenlerimizin oluşturduğu çok güzel bir ekibimiz var. Bu ekibin bir takım ruhu ile hareket ettiğinde başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Birlikte hazırlanan dergi ile bu görüşlerimde ne kadar haklı olduğumu görüyor ve bunun sevincini yaşıyorum. Sadece bu da değil, bugüne kadar okullarda gerek akademik çalışmalar ve gerekse sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarda gösterilen performansla da bu ispatlanmış durumdadır. Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Derginin ortaya çıkarılması ve hazırlanması noktasında kıymetli zamanlarını ve enerjilerini esirgemeyen ve bu çalışmanın editörlüğünü yapan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Selim Özyurt başta olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ile bu çalışmayı baskıya hazırlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Şerif Tokuş'a, Rehber Öğretmen Ramazan Yılmaz'a ve çalışmanın her aşamasında desteklerini esirgemeyen tüm okul/kurumlarımızın değerli yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca destekleriyle eğitim camiamızın her zaman yanında olduğu gibi, bu eserin proje ve hazırlık aşamalarında da maddi-manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Davut Bayraktar'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement