Hisarcık MYO Öğrencileri Sinema Keyfi Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık MYO Öğrencileri Sinema Keyfi Yaşadı

Hisarcık MYO Öğrencileri Sinema Keyfi Yaşadı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden 40 kişilik bir grup, Gediz'de 'Benim Dünyam' filmini izledi.

17.12.2013 00:09  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden 40 kişilik grup Gediz ilçesinde sinema keyfi yaşadı.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Burak Akyıldız ve Turgay Halit Subaşı'nın organizasyonu ile Gediz ilçesindeki sinema salonunda Uğur Yücel ve Beren Saat'in başrolünü oynadığı "Benim Dünyam" filmini izlediler. Sinema gösterisinde öğrenciler bazı sahnelerde gözyaşlarını tutamadılar.

Öğrenci arkadaşlarının hoşça vakit geçirebilecekleri bu tür etkinlikleri belli aralıklarla tekrar etmeyi düşündüklerini belirten Burak Akyıldız, "Ders ve sınav stresini müziğin yanında sportif ve kültürel etkinliklerle atmaya çalışıyoruz. Hisarcık'ta sinema salonu olmadığı için bizde film seyretmek amacıyla Gediz ilçesinde yeni açılan sinema salonuna gittik. Arkadaşlarımız hem kör, hem de sağır bir kızın hikayesinin anlatıldığı drama türü "Benim Dünyam" filmini izlerken duygulu anlar yaşadılar. Hatta bazı arkadaşlar gözyaşlarını tutamadı. Filmi izlemekten çok büyük zevk aldık" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık MYO Öğrencileri Sinema Keyfi Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement