Hisarcık Şehitler Ortaokulu'nun Yılsonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Şehitler Ortaokulu'nun Yılsonu Sergisi

Hisarcık Şehitler Ortaokulu\'nun Yılsonu Sergisi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu’nun yılsonu teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar sergisi törenle açıldı.

02.06.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu'nun yılsonu teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar sergisi törenle açıldı.

Şehitler Ortaokulu öğrencilerinin 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı boyunca Görsel Sanatlar Öğretmeni Raziye Uysal, Fen Bilimleri Öğretmenleri Himmet Yolcu ve Nurdan Meşe nezaretinde yapmış oldukları tasarım ve buluş çalışmaları, hazırlamış oldukları reklamlar ile görsel sanatlar dersi ile ilgili resimlerden oluşan serginin açılışını Kaymakam vekili Necdet Uçar ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan birlikte yaptılar.

Öğrencilerin hayal gücünü, yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeleri amacıyla okul koridorunda açılan sergiyi gezen Kaymakam vekili Necdet Uçar, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve protokol üyeleri birlikte gezerek Görsel Sanatlar Öğretmeni Raziye Uysal, Fen Bilimleri Öğretmenleri Himmet Yolcu ve Nurdan Meşe ile öğrencilerden eser ve ürünler hakkında bilgi aldılar.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Şehitler Ortaokulu'nun Yılsonu Sergisi - Son Dakika


Advertisement