Hisarcık'ta Her Gün 200 Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Her Gün 200 Kişiye İftar Yemeği

Hisarcık\'ta Her Gün 200 Kişiye İftar Yemeği

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Belediye’nin organizasyonu çerçevesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının katkılarıyla her gün yaklaşık 200 kişiye sıcak yemek veriliyor.

07.06.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Belediye'nin organizasyonu çerçevesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının katkılarıyla her gün yaklaşık 200 kişiye sıcak yemek veriliyor.

Belediye Hizmet Binası önünde kurulan ve 4 çeşit yemeğin verildiği iftar çadırında, birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergileniyor.

Ramazanın ilk günü iftar çadırı önünde uzun kuyruklar oluşurken, iftar çadırına özellikle üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettirdiklerini söyledi.

Çalışkan,"Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar çadırı uygulamasının yanı sıra ilçede yemek yapamayacak kadar yaşlı, fakir ve kimsesizlerin evlerine belediye ekiplerimiz tarafından 4 çeşit iftar yemeği götürülmektedir." diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Her Gün 200 Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement