Hisarcık'ta Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Masa Tenisi Turnuvası

Hisarcık\'ta Masa Tenisi Turnuvası

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği orta ve liseler arası masa tenisi turnuvası sona erdi.

27.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği orta ve liseler arası masa tenisi turnuvası sona erdi.

Anadolu Lisesi sınıflarında yapılan masa tenisi turnuvasına ilçe genelinde orta ve lise öğrencileri katıldı. Hayli çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye girenler belirlendi. Maçlar sonucunda liseler arası kızlar müsabakalarında; Anadolu Lisesinden Sanem Çelik birinci, Hanife N. Esen ikinci ve Hatice Nur Kartal üçüncü oldu. Liseler arası erkeklerde; Anadolu Lisesinden Furkan Azrak birinci, Süleyman Gündüz ikinci, Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesinden Ünal Tuna üçüncü oldu.

Ortaokullar arası kızlar müsabakalarında; Karbasan Ortaokulundan Vesile Çalışkan birinci, Ayşe Gök ikinci, Kutluhallar Ortaokulundan Akile Aydeniz üçüncü oldu. Ortaokullar arası erkeklerde; Hasanlar Ortaokulundan Hasan Hüseyin Pınar birinci, Karbasan Ortaokulundan Cevdet Akalan ikinci ve kadir Yaşar üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren öğrencelere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde çeşitli hediyeler verileceği bildirildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement