Hisarcık'taki Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan Konseri İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Hisarcık'taki Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan Konseri İptal Edildi

Hisarcık\'taki Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan Konseri İptal Edildi

Kütahya ilçesinde Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan konserinin şehit haberleri nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

19.08.2015 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya ilçesinde Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan konserinin şehit haberleri nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki karayolunda devriye görevini yürütün askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola tuzakladıkları bombayı infilak ettirmesi sonucu 8 askerin şehit olması nedeniyle Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan'ın konserinin iptal edildiği bildirildi.

Konser için ilçeye gelen Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan Kaymakam Davut Bayraktar ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ile sahneye çıkarak açıklamalarda bulundu. Oğuz Yılmaz yaptığı açıklamada,"Maalesef ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı birçok şehidimiz var. Bu durumda konser vermemiz düşünülemez. Neticede Kaymakam Bey, Belediye Başkanımız ve Sevcan kardeşimizle ortaklaşa verdiğimiz karar sonucu konserimizi iptal ettik. İnşallah ileriki günlerde Hisarcık'a birlikte tekrar gelmeyi düşünüyoruz. Buradan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Sevcan Orhan ise, "Analarımız ağlamasın dedikçe bütün analarımızı ağlatmaya başlattılar. Ne diyelim sebep olanların elleri kırılsın, ateş düştüğü yeri yakar. Bugün biz onları acılarını paylaşıyoruz. Gönül isterdi ki bugün burada türkülerimizi, şarkılarımızı coşkuyla söyleyelim. İnşallah daha güzel, daha mutlu ve böyle acıların yaşanmadığı günlerde buraya tekrar geleceğiz. Sizlere türküler söylemeye, ayakta durmaya, bir ve birlik olmaya inadına devam edeceğiz dostlarım" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hisarcık'taki Oğuz Yılmaz ve Sevcan Orhan Konseri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement