Hisarcıklıoğlu: "İş Dünyası İbrahim Bodur'un Vefatıyla Çok Değerli Bir Duayeni Kaybetti" - Son Dakika
Ekonomi

Hisarcıklıoğlu: "İş Dünyası İbrahim Bodur'un Vefatıyla Çok Değerli Bir Duayeni Kaybetti"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının önemli isimlerinden Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur’un vefatına ilişkin bir mesaj yayımladı.

23.05.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının önemli isimlerinden Kale Grubu'nun kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur'un vefatına ilişkin bir mesaj yayımladı.

İbrahim Bodur'un TOBB Yönetim Kurulu'nda Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürütmüş olduğuna da işaret eden Hisarcıklıoğlu, mesajında, "İş dünyası Sayın Bodur'un kaybıyla çok değerli bir duayen ve hayırsever büyüğünü kaybetti" ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, "Türk iş dünyasının duayen isimlerinden İbrahim Bodur'un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisi Türk girişimcileri için değerli bir ağabey, rol model ve yol göstericiydi. Türkiye'de sanayinin Anadolu'ya yayılmasının, Anadolu'nun markalaşmasının öncülerindendi. Yeri dolmayacak, yeni nesillerin adından söz edeceği bir girişimciydi. TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde de bulunan Sayın Bodur, iş hayatında Türkiye'nin en önemli gruplarından birisinin temelini attı. Binlerce insana iş vererek, dünyanın en hayırlı işlerinden birisini gerçekleştirdi. İbrahim Bodur'un ismi, Türk özel sektörünün ve sanayileşmemizin tarihinde daima saygıyla anılacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk iş dünyasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hisarcıklıoğlu: 'İş Dünyası İbrahim Bodur'un Vefatıyla Çok Değerli Bir Duayeni Kaybetti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement