Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları" Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları" Büyük İlgi Görüyor

Hısn-ı Mansur\'da Ramazan Akşamları" Büyük İlgi Görüyor

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen “Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları” programları Adıyamanlılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

08.06.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen "Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları" programları Adıyamanlılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bu yıl birbirinden güzel programlar hazırlayan Adıyaman Belediyesi'nin "Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları" isimli etkinlikleri Adıyamanlılardan yoğun ilgi görüyor.

Çocuklar için birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği, Ramazan sokağında eski Ramazanlardan kalma ürünlerin satıldığı "Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları" programının ilk günü Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü'nün konuşmaları ile başladı.

İlk gün programında Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Grup Ravza tarafından verilen ilahi konseri ile doyumsuz bir gece yaşayan Adıyamanlılar, ikinci gün ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından verilen Hammamizade İsmail Dede Efendinin Saba Makamındaki Mevlevi Ayin-i Şerifi büyük ilgi gördü.

Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen programa Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün ve çok sayıda davetli katıldı.

Program sonunda Vali Mahmut Demirtaş, Konya Tasavvuf Müziği Topluluğu adına şef Yusuf Kaya'ya hediye takdim etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları' Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement