Hitman Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı ! - Son Dakika
Teknoloji

Hitman Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı !

Hitman Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı !

Normalde 8 Aralık'da oyuncularla buluşması beklenilen Hitman'in yeni oyunu, kısa bir süre önce 2016 yılına ertelenmişti.

01.10.2015 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27790315804535269Airpo

Normalde 8 Aralık'da oyuncularla buluşması beklenilen Hitman'in yeni oyunu, kısa bir süre önce 2016 yılına ertelenmişti. Bugün ise yapımla ilgili yeni bilgiler eşliğinde, yapımın yeni çıkış tarihi de resmi olarak duyuruldu.

Yapımdaki problemler ve geliştirme aşamasında yaşanan problemlerden dolayı ertelenen yapım, 11 Mart 2016'da oyun severlerle buluşacak. Çıkış tarihinin dışında, Square Enix yapımın içeriğinden ve yeni özelliklerinden de bahsetti.

Öncelikle Amazon'un kısa bir süre önce listelediği şekilde sezonlara bölünecek olan Hitman, ilk oyunuyla birlikte oyunculara 6 hikaye görevi sunacak… Evet, sayı oldukça az geldi değil mi? Bu fikrinize kesinlikle katılıyoruz ve yapımın $60'lık fiyatı da cabası diyoruz… Sqaure Enix gerçekten de Hitman serisini katletmek için elinden geleni ardına koymuyor. Lakin ilk sezondaki hikayenin kısalığını ortadan kaldırmak için geliştirici ekip; yapıma 800 tane Kontrat dahil edecek ve bu sayede oyuncuları çevrimiçi çekişmeye zorlayacak gibi görünüyor. Son olarak ise yapımda haftalık etkinliklere yer verilecek. Bu etkinlikler hakkında ise şuan için detaylı bir açıklama söz konusu değil.

Yapımın piyasaya sürülmesinden sonra ise yapıma, Nisan ayında; Tayland, Mayıs ayında; Amerika ve Haziran ayında; Japonya dahil olacak. Bu bölgelerle birlikte yeni görevler de elbette oyuncularla buluşacak. Buradaki güzel haber ise; eğer yapımın ilk bölümüne sahip olmak istiyorsanız oyunu $34.99 fiyat etiketiyle satın alabileceksiniz. Devamında gelecek içerikler içinse; $29.99'lık bir ödeme daha yapmanız gerekecek.

Square Enix'in yeni Hitman oyunu için planları şuan için bunlarla sınırlı gibi görünüyor. Lakin yapım için gördüğümüz oynanış videoları, hikaye görevi içeriği ve oyunun parçalara bölünmüş olması serinin yokuşa sürüldüğü izlenimini fazlasıyla veriyor… Hitman hakkında gelecek tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hitman Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement