Hizan'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Hizan'da Bayramlaşma Töreni

Hizan ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

31.07.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

Bayram süresince ilçede bulunmayan Hizan Kaymakamı Sedat İnci, bugün ilçedeki Öğretmenevindeki bayramlaşma töreni düzenledi.

Törene İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Amiri Recep Can, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam İnci, rahmet, bereket, kaynaşma, paylaşma ve dayanışma ayı olan ramazan ayının geride bırakıldığını söyledi.

İnci, konuşmasına şöyle devam etti:

"Huzur ve esenlik içerisinde bu bayramı geçirdiğimizden dolayı rabbimize binlerce şükürler olsun. Huzurun ve barışın olduğu bir ülkede bayramımızı yaşadık. Ramazan kaynaşma, dayanışmanın yaşandığı, küskünlerin barıştırıldığı, dostlukların, akrabalıkların, komşu ilişkilerin daha bir güçlendirildiği bir aydır. Allah'ın aslında bize vermiş olduğu en büyük nimet olan coğrafyamıza baktığımızda huzur olduğunu görüyoruz. Ülkemizdeki, ilçemizdeki huzur ve barış ortamının devam etmesini diliyorum. İnsanlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini almayı da unutmamalıyız."

Bayramlaşma törenin ardından İnci, beraberindeki heyetle İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve esnafı tek tek ziyaret etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, İnci ve beraberindekilere teşekkür etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement