Hizan'da Kız Öğrencilere Gezi Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Hizan'da Kız Öğrencilere Gezi Düzenlendi

Hizan Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında kız öğrenciler için Hasankeyf'e gezi düzenlendi.

28.05.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında kız öğrenciler için Hasankeyf'e gezi düzenlendi.

Proje hakkında açıklamada bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kuzu, yaptığı açıklamada, projeyle gençlerin kaynaşmalarının ve kültürel etkileşimde bulunmalarının amaçlandığını belirti.

Gençler arasında diyaloğun artırılmasının ülkenin doğal, tarihi güzelliklerini yerinde görerek, ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlayacağını ifade eden Kuzu, şöyle konuştu:

"Kız çocuklarımızı geziye götürdük. Hizan Merkez, İstiklal, Başkent Üniversitesi ve Altınoluk-Gökçimen ortaokulundan belirlediğimiz 8. sınıf öğrencilerimizi geziye götürdük. Bu çocuklarımız kısa bir süre önce TEOG sınav maratonundan çıktılar. Gezi vesilesiyle, sene boyunca yaptıkları çalışmaların yorgunluğunu birazcık da olsa atmış oldular."

Günübirlik olarak düzenlenen geziye katılan kız öğrenciler, Hasankeyf'in tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Geziden memnun kaldıklarını belirten kız öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına ve görevli gençlik liderlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hizan'da Kız Öğrencilere Gezi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement