Hizan'da "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" Projesi - Son Dakika
Güncel

Hizan'da "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" Projesi

Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Hizanlı gençler Hasankeyf'i gezi düzenlendi.

12.05.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Hizanlı gençler Hasankeyf'i gezi düzenlendi.

Proje hakkında açıklamada bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kuzu, proje ile gençlerin kaynaşmalarının ve kültürel etkileşimde bulunmalarının amaçlandığını belirti.

Gençler arasında diyaloğun arttırılmasının ülkenin doğal, tarihi güzelliklerini yerinde görerek, ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlayacağını ifade eden Kuzu," Amacımız gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan bütün projeleri gençlerimize en iyi şekilde sunmak ve bunlardan faydalanmalarını sağlamaktır. Bu etkinlikler sırasında gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, hayatın koşuşturması içinde yaşadıkları stresi en aza indirme şansını da bulmaktadırlar. Bu projeye katılan gençlerimize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Günübirlik olarak düzenlenen geziye katılan gençler, Hasankeyf'in tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Geziden memnun kaldıklarını belirten gençler, kendilerine bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına ve görevli gençlik liderlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hizan'da 'Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement