Hizan'da Ses Yarışması Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Hizan'da Ses Yarışması Sona Erdi

Hizan Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenledikleri, "Hizan Sesini Arıyor Ses" yarışması final gösterisi ile son buldu.

16.04.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenledikleri, "Hizan Sesini Arıyor Ses" yarışması final gösterisi ile son buldu.

Hizan Kültür Merkezi Konferans salonunda yapılan yarışmada konuşan Hizan Gençlik Merkezi Müdürü Mikal Kuzu, yarışmayla ilçede müzik alanında yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve amatör sanatçılığın teşvik edilmesini amaçladıklarını söyledi.

Ses yarışmasına İlk etapta, 150 kişini katıldığını ve elemelerle finale 7 kişinin kaldığını belirten Kuzu, "İlçemiz genelinde 150 yarışmacının kıyasıya mücadelesiyle başlayan yarışmamızda yoğun eleme süresinden sonra en iyi 11 sesle final gününe gelmiş bulunmaktayız. Yarışmayla Hizan Gençlik Merkezi bünyesinde oluşturulacak müzik korosu ile ulusal düzeyde yapılacak müzik yarışmalarına katılmayı amaçlıyoruz. Gençler, burada hem eğlendiler hem de sahnede yeteneklerini sergileme fırsatı buldular. Yarışmada dereceye girenlere birinci bağlama ikinciye gitar üçüncüye de org hediye ettik. Ayrıca kuracağımız müzik korusunda başka illerde yapılacak ses yarışmalarına da katılma şansı bulacaklardır." diye konuştu.

Yarışmada, dereceye girenlere ödülleri İlçe Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, İlçe Başsavcısı Abdullah Sert ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin tarafından verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hizan'da Ses Yarışması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement