Hizan Kaymakamı Stk Temsilcilerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Hizan Kaymakamı Stk Temsilcilerini Ödüllendirdi

Hizan Kaymakamı Stk Temsilcilerini Ödüllendirdi

Bitlis’in Hizan Kaymakamım Sedat İnci; İstanbul ve İzmir’de düzenlenen ‘Bitlis Tanıtım Günleri’nde görev alan kamu personelleriyle sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcilerini göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı başarı ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

08.04.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Hizan Kaymakamım Sedat İnci; İstanbul ve İzmir'de düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri'nde görev alan kamu personelleriyle sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcilerini göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı başarı ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Kaymakam İnci, Hizan'da görev yaptığı yaklaşık dokuz aylık süre zarfında bütün kurumların yaptığı çalışmaları gözlemleyerek takip ettiğini ifade etti. İnci, "Kanun ve hukuk çerçevesinde kendilerine verilen görev ve sorumlulukların ciddiyetle yapılıp yapılmadığını, vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde personelin vatandaşa karşı tutum ve davranışlarını, kendilerine tebliğ edilen emir ve talimatların zamanında yerine getirip getirilmediğini sürekli olarak kontrol ediyoruz. İlçemizde ağustos ayından bugüne kadar gerçekten çok yoğun ve verimli bir dönem geçirdik. Önce İstanbul'da ve hemen sonrasında da İzmir'de düzenlenen tanıtım günleri, ilçemiz değerlerinin tanıtımı acısından gerçekten çok büyük bir fırsattı. İlçemizin tarihini, kültürünü, başta Bediüzzaman Said-i Nursi olmak üzere yetiştirmiş olduğumuz ışık şahsiyetlerini ve yöresel ürünlerini her yönüyle buralarda hakkıyla tanıtmaya çalıştık. İlçemizin saklı kalmış tüm güzelliklerini ön plana çıkararak insanların beğenisine sunduk. Başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzün personelleri olmak üzere görev verdiğimiz diğer kurumlardaki bütün arkadaşlarımız ile STK başkanlarımız üzerilerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirdiler. Her bir arkadaşımız, her işi kendi işiymiş gibi sahiplenerek Bitlis Tanıtım Günleri'nde Hizan'ımızı en iyi şekilde binlerce insana tanıtmamızı sağladılar. Bu nedenle özellikle başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz olmak üzere bu tanıtım günlerinde görev alan bütün kurumlarımıza ve bu kurumlarımızda görev alan bütün personellerimize şahsım ve makamım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasına, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak devam eden İnci, "Kaymakamlığımız bünyesinde başarılı bir çalışma yapıldıysa bunu tek başına kaymakamlık yapmamıştır. Bizler vücudun azaları gibi birbirimizi tamamlayan bir ekibin parçalarıyız. İlçemizde kaymakamlık bünyesinde görev yapan kurumlar, yerel yönetimlerle STK'lar bir araya gelince çok başarılı çalışmaların yapılabileceğini ispatladık. Hamdolsun ki Hizan'daki kamu personelleri ile STK'lar üzerlerine düşen vazifeleri yerine getirerek şimdiye kadar bizleri mahcup etmediler. Bundan dolayı siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu memnuniyetlerimizden dolayı 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak siz başarılı kamu personellerimizi üstün gayretlerinizden ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı başarı belgesiyle, STK başkanlarımızı ise teşekkür belgesiyle ödüllendirmeyi uygun gördük. Sizleri tebrik ediyorum. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizan Kaymakamı Stk Temsilcilerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement