Hizan Kaymakamlığı Personellerine Moral Gezisi - Son Dakika
Yerel

Hizan Kaymakamlığı Personellerine Moral Gezisi

Hizan Kaymakamlığı "Şehri Bediüzzaman Hizan Kültür Etkinlikleri ve Nurs Mevlidi"nde görev alan personeller ve aileleriyle yönelik gezi düzenledi.

24.09.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamlığı "Şehri Bediüzzaman Hizan Kültür Etkinlikleri ve Nurs Mevlidi"nde görev alan personeller ve aileleriyle yönelik gezi düzenledi.

Gezi hakkında gazetecileri açıklamalarda bulunan Hizan Kaymakamı Sedat İnci, "Şehri Bediüzzaman Hizan Kültür Etkinlikleri ve Nurs Mevlidi"nde  özveriyle çalışan personelleri Akdamar Adasına geziye gönderdiğini söyledi.

Böyle çalışkan ve özverili kamu personelleriyle çalışmaktan dolayı kendini çok şanslı hissettiğini belirten İnci, 6-7 Eylül tarihleri arasında ulusal çapta düzenlenen etkinlikte kurum personelinin ve STK temsilcilerinin hiçbir uzmanlık alanları olmamasına rağmen Hizan'da yapılan bu programı sahiplenerek, fedakar ve özverili çalıştığını anımsattı.

İnci, şöyle konuştu:

"Hizanlı olarak gerçekten ciddi anlamda onlara bir minnet borcumuz var. Eğer personellerimizin fedakar ve özverili çalışmaları olmasaydı, Hizan gibi küçük bir ilçede, ulusal çapta büyük bir organizasyon yapamayacaktık. Bu bir ekip işiydi. Mülki idare amiri olarak sadece biz motive ettik. Gün geldi gece yarılarına kadar çalıştılar. Personellerimizi en azından dinlenebilmeleri için aileleriyle beraber geziye göndermeyi uygun gördük. Biz de Van Akdamar Adasına gezi düzenledik." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan Kaymakamlığı Personellerine Moral Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement