Hizan Kaymakamlığından Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Hizan Kaymakamlığından Ramazan Yardımı

Hizan Kaymakamlığından Ramazan Yardımı

Bitlis’in Hizan ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı münasebetiyle maddi durumu iyi olmayan bin aileye gıda yardımı yaptı.

30.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Hizan ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı münasebetiyle maddi durumu iyi olmayan bin aileye gıda yardımı yaptı.

Hizan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Korkmaz yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde ve köylerde özellikle yaşlı, engelli, dul ve maddi durumu iyi olmayan bin aileye bin paket gıda yardımı dağıttıklarını söyledi. Ramazan'da bin aileye ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade Korkmaz, "Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan bin aile tespit ettik. Ramazan ayı münasebetiyle bin paket gıda yardımında bulunduk. Ramazanda ihtiyaç sahibi aileleri unutmadık. Gıda yardımı kolilerin temel gıda malzemelerinden oluşmaktadır. Her yıl düzenli olarak gıda yardımında bulunuyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle yaptığımız bu türlü yardımlar, Ramazan ayından sonra da devam edecektir. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sürdürdüğümüz yardım faaliyetlerimiz, bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle devam edecektir. Unutmayalım ki, içerisinde rahmet ve bereketin üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın artması gereken bir dönemdir. Devletimizin sağladığı yardımlarla birlikte, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (SAV) 'Komşusu aç iken, kendi tok yatan bizden değildir' sözünü düstur edinmek tüm halkımızın ortak anlayışı olmalıdı." dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizan Kaymakamlığından Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement