Hızla Yükselen Projede Banka Kredisi Kullanımları Başladı - Son Dakika
Emlak

Hızla Yükselen Projede Banka Kredisi Kullanımları Başladı

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat'ın, İstanbul Büyükçekmece'deki projesi 'Demir La Vida' tüm hızıyla yükseliyor.

16.02.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geniş yeşil alanların yanı sıra göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin 2016 yılı içerisinde belirlenen teslim tarihinden daha erken teslim edilmesi hedefleniyor.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir; "Demir La Vida Büyükçekmece'de daha şimdiden yükselen bir değer olarak ön plana çıktı. Ayrıca Demir La Vida, Ortadoğu'nun en çok bilinen projesi olarak da değerini her geçen gün artırıyor ve gurur kaynağımız oluyor. Projede şu ana kadar yapılan satışların yüzde 60'ı yabancılara yapıldı. Hem Avrupa'dan hem de Ortadoğu'dan varlıklı aileler projemizden ev aldılar."

İstanbul'un son yıllarda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. havalimanı gibi projelere yakınlığı ile yükselen yatırım bölgesi haline gelen Büyükçekmece'de, Demir La Vida projesini geliştirerek bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile buluşturan Demir İnşaat, lüks ile prestijin harmanlandığı projesinin inşaatında hızla ilerliyor. İnşaat seviyesi her geçen gün yükselen projede kalan sınırlı sayıdaki dairelerden birine sahip olmak üzere anlaşmalı bankalardan kredi almak da artık mümkün.
Çeşitli bankaların garantörlüğünde 12 aydan 120 aya kadar değişen çeşitli vadelerle konut kredisi alabilen tüketiciler, akıllı ev teknolojileri ile donatılmış konforlu bir projede oturmanın ayrıcalığını yaşayacaklar. Ortadoğu'nun en çok tanınan ve bilinen konut projesi olarak dikkat çeken Demir La Vida,  Kuzey Marmara Otoyolu ve üçüncü havalimanı gibi büyük yatırımlarla yıldızı parlayan Büyükçekmece'de, 5 blokta 379 konut ve 30 ticari ünite olarak inşa ediliyor.

Avrupalı ve Ortadoğulu zenginlerin de tercihi
Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, hızlı bir şekilde devam eden projenin Avrupalı ve Ortadoğulu zenginlerin de tercihi olduğunu belirterek, "Demir La Vida Büyükçekmece'de daha şimdiden yükselen bir değer olarak ön plana çıktı. Ayrıca Demir La Vida, Ortadoğu'nun en çok bilinen projesi olarak da değerini her geçen gün artırıyor ve gurur kaynağımız oluyor. Projede şu ana kadar yapılan satışların yüzde 60'ı yabancılara yapıldı. Hem Avrupa'dan hem de Ortadoğu'dan varlıklı aileler projemizden ev aldılar. Demir La Vida, 3. havalimanına olan yakınlığı ve şehir gürültüsünden uzak konumu ile önümüzdeki dönemde de İstanbul içinde en çok konuşulan projelerden biri olmaya devam edecek." dedi.

Deniz, Göl ve Yeşil Alanlar Birarada

İspanyolca "hayat" anlamına gelen "La Vida"dan adını alan proje, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak detaylarla farklılaştırıldı. Bunların yanı sıra Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim Demir La Vida'nın yüzde 76'sı yeşil alandan oluşuyor.  Deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilen Demir La Vida'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor.

42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde, 110 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 62 bin 410 metrekare satılabilir konut alanı, 19 bin 500 metrekare satılabilir ticari alan bulunuyor. 550 adetlik kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida'da büyüklükleri 61 ila 500 metrekare arasında değişen 379 adet konut yer alıyor.

1+1 daire tipinden 5,5+1'e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği sunan Demir La Vida, ticari üniteleriyle de akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Büyüklükleri 90 ila 630 metrekare arasında değişen 30 adet ticari birimin de satışa çıkacağı projenin yapımına Nisan 2014'te başlandı ve projenin önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor.

Tabletten kontrol edilebilen akıllı ev

Demir La Vida'da tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla kullanılan "Akıllı Ev Sistemi" ile tek tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması ayarlanabiliyor.

Çocuklar Servis Beklerken Üşümeyecek

Zengin sosyal tesisleri, havuzları ile fark yaratan, okul öncesi çocukların da düşünüldüğü Demir La Vida içerisindeki oyun alanları sayesinde anne babalar da, minikler de rahat edecek. Okula giden çocuklar için, özel servis bekleme odası sayesinde hava koşullarına karşı korunan çocuklar, okul dönüşü etüt salonunda ödevlerini tamamlayarak eve keyifle dönecek. Toplantı odaları, doğum günü partileri düzenlenebilecek lounge alanları da Demir La Vida'nın zengin sosyal olanakları arasında yerini alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Emlak Hızla Yükselen Projede Banka Kredisi Kullanımları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi
    12:57 Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu. Taşkın, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı ve vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu yaşam şartlarına kavuşmalarını hedeflediklerini belirtti.

  • Burhaniye Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor
    12:53 Burhaniye Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

    Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi, Kocacami Mahallesi ve Öğretmenler Mahallesi'nde parke taşı döşeme, tamirat ve onarım çalışmaları yapılmaktadır.

  • Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
    09:10 Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirerek yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı
    13:10 Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Balıkesir'de mart ayında 2 bin 341 konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde ise mart ayında 105 bin 394 konut satıldı. İstanbul, en yüksek konut satışı ve paya sahip olan il oldu.

  • Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı
    11:29 Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı

    Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdı.

  • Zonguldak'ta Mart Ayında 485 Konut Satıldı
    10:51 Zonguldak'ta Mart Ayında 485 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Zonguldak'ta geçen Mart ayında 485 konutun satışı gerçekleştirildi. TÜİK'in açıkladığı istatistiklere göre, 2024 yılı Ocak ayında 363, Şubat ayında 432 ve Mart ayında 485 konutun satışı gerçekleşti. Ayrıca, 2023 yılında Zonguldak ilçelerindeki konut satışlarına ilişkin istatistikler de paylaşıldı. Alaplı ilçesinde 381, Çaycuma ilçesinde 1090, Devrek ilçesinde 603, Karadeniz Ereğli ilçesinde 1652, Gökçebey ilçesinde 171, Kilimli ilçesinde 196, Kozlu ilçesinde 845 ve Merkez ilçede ise 1155 konutun satışı gerçekleşti.


Advertisement