Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yıldız'dan Kayseri'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yıldız'dan Kayseri'ye Ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yıldız\'dan Kayseri\'ye Ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine bağlı bazı işyerlerini ziyaret ederek Akkışla Belediyesinde bir süredir yürütülen toplu iş sözleşmesini imza altına aldı.

13.11.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine bağlı bazı işyerlerini ziyaret ederek Akkışla Belediyesinde bir süredir yürütülen toplu iş sözleşmesini imza altına aldı.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube yönetim, denetim, disiplin, baş temsilci ve temsilcilerle bir araya gelen Yıldız, Hizmet-İş Sendikasının Türkiye'nin en büyük sendikaları arasında yer aldığını, Kayseri Şubesinin de yaklaşık 50 şube içerisinde birliği-beraberliği, kardeşliği ve dostluğuyla örnek bir şubeleri olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti; "Kayseri Şubemiz Ankara'ya hiçbir sıkıntı yansıtmayan şubelerimizdendir. Gözümüz hiçbir zaman arkamızda kalmamıştır. Kayseri'de sendikal faaliyet olarak güzel şeyler kazandık ve kazanmaya da devam ediyoruz. Gerçekten örnek alınması gereken şubemizdendir. Bu manada sizleri ve yönetiminizi kutluyorum "dedi.

Konuşmasının ardından işyeri sendika temsilcilerin sorularını yanıtlayan Başkan Yıldız, taşeron konusunda Hizmet- İş Sendikasının diğer sendikalar arasında en çok çaba sarf eden sendika olduğunu söyleyerek, " Bazı sorunların çözümü noktasında çok güzel haklar elde etmeyi başardık. Allah kısmet ederse daha da güzel hakları almayı başaracağız" dedi

Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de ziyaretlerinden dolayı Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız'a memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.

Akkışla Belediyesinde gerçekleşen toplu iş sözleşme programına da katılan Yıldız, Belediye Başkanı Ali Ergül'le birlikte toplu iş sözleşmesini imza altına aldılar. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yıldız'dan Kayseri'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement