Hizmet-iş Sendikasından Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Hizmet-iş Sendikasından Anlamlı Yardım

Hizmet-iş Sendikasından Anlamlı Yardım

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine bağlı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında çalışırken talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden sendika üyesi İlker Türkçe’nin ailesine ferdi kaza sigortasından temin edilen 25 Bin Türk Lirası verildi.

08.06.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine bağlı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında çalışırken talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden sendika üyesi İlker Türkçe'nin ailesine ferdi kaza sigortasından temin edilen 25 Bin Türk Lirası verildi.

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanlığı tarafından yaklaşık 3 yıldır tüm üyelerine sosyal proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptırıldığını söyleyen Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi ve Hizmet - İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

" 19.01.2016 tarihinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlker Türkçe'nin ailesine girişimlerimiz sonucu sigortadan aldığımız 25 Bin Türk Lirası verilmiştir. Vermiş olduğumuz bu paralar ailelerin acılarını azaltmayacaktır. Fakat geri de bırakmış olduğu ve bize emanet olarak gördüğümüz ailesinin ve yakınlarının az da olsa bir ihtiyacını karşılayacaktır. Hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet geride kalanlarına hayırlı uzun ömürler diliyorum. Maalesef bu tür kazalar hayatımızın ve ülkemizin acı bir gerçeği keşke hiç yaşanmasa. Allah Kayseri'ye hizmet eden ve alın terini akıtan çalışanlarımızı kazalardan belalardan korusun. Umarım bu tür kazalar bir daha yaşanmaz. Bu olay da son olur." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-iş Sendikasından Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement