Hizmet-İş'ten Bir Anlamlı Yardım Daha - Son Dakika
Yerel

Hizmet-İş'ten Bir Anlamlı Yardım Daha

Hizmet-İş\'ten Bir Anlamlı Yardım Daha

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ve İnsanı Yardım Vakfı (İHH)’ nın ortaklaşa belirledikleri Kayseri’de ikamet eden yardıma muhtaç kişilere ve Suriyeli mültecilere odun ve kömür yardımında bulundu.

02.11.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ve İnsanı Yardım Vakfı (İHH)' nın ortaklaşa belirledikleri Kayseri'de ikamet eden yardıma muhtaç kişilere ve Suriyeli mültecilere odun ve kömür yardımında bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Kayseri Şube Başkanlığı olarak Eskişehir Bağları, Barbaros, Gazi Osman ve Küçük Mustafa Mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine yardım da bulunduklarını söyleyerek şu şekilde devam etti, " Üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak ve onların hayat standartlarını en iyi yere getirmek bizim aslı görevimizdir. Fakat sendika olarak çevremizde ikamet eden yardıma muhtaç kimselere de bu kış ayında kayıtsız kalamayız. Bu yüzden Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımızın Ekim ayı temsilciler meclisi toplantısında almış olduğu karar gereği ihtiyaç sahiplerine odun ve kömür dağıtmak için yardım talebinde bulunmuştuk. Sağ olsun üyelerimiz bu talebe kayıtsız kalmayarak ellerinde geleni yaptılar. Kayseri Şube Başkanlığımız ve İHH olarak belirlemiş olduğumuz adreslere odun ve kömür yardımında bulunduk" dedi.

Çelik, "Kayserili ihtiyaç sahiplerine ve memleketimize gelen mülteci kardeşlerimize İHH'nin belirlemiş olduğu adreslere yardımlarımızı ulaştırmaya başladık. İlk etapta dört mahalle de ikamet eden yardıma muhtaç kimselere yardım ulaştırmayı başardık. İnşallah en kısa zaman içerisinde de diğer mahallelere ikamet edenleri de tespit edip yardımlarımıza devam edeceğiz. Rabbim üyelerimizin ve temsilci arkadaşlarımızın yapmış olduğu bu yardımı kabul etsin.

Sendika olarak amacımız; yöremizde, bölgemizde, küremizde dünyanın neresinde bir mazlum varsa yanlarında olmak için elimizden gelen mücadeleyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-İş'ten Bir Anlamlı Yardım Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement