Hizmetin Rengi Proasist - Son Dakika
Ekonomi

Hizmetin Rengi Proasist

Hizmetin Rengi Proasist

Müşterilerine karlı teknik hizmetler üreten Proasist, yeni kurumsal yüzü ile büyümeye devam ediyor.

29.01.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müşterilerine karlı teknik hizmetler üreten Proasist, yeni kurumsal yüzü ile büyümeye devam ediyor.

Teknik hizmetler sektöründe 5. yılını kutlayan Proasist, Türkiye'nin her köşesinde mağaza, restoran, endüstriyel tesis, alışveriş merkezi, hastane gibi farklı sektörlerden işletmelere periyodik koruyucu bakım ve teknik hizmetlerin tamamını veriyor. Türkiye'de yeni bir pazar yaratan Proasist, her temasta yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyen, yer ve zamandan bağımsız, her konuda yüksek kaliteli, karlı teknik çözümler üreten bir marka haline geldi. 5 yıllık süreçte müşterileriyle kurduğu ortak hayale ulaşmak için dönüşümünü yeni kurumsal kimliğine yansıtan Proasist, dönüşümün nasıl olduğunu Four Seasons Otel'de düzenlediği relansmanda paylaştı. Farklı sektörlerin önde gelen temsilcilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Proasist Genel Müdürü Öner Çelebi, firmanın ilk 5 yıl içinde teknik bakım ve onarım hizmetleri sunan bir şirketten her türlü temasında müşterisinin karlılığını arttırmaya odaklı bir şirket haline dönüştüğünü belirtti. Çelebi, "Bu değişim ve gelişimleri logomuza da yansıtmak istedik. En üst seviyedeki hizmetin rengi olan mor ve enerjinin rengi olan turuncuyu logomuza yansıttık. Müşterilerimize kazanç ve rahat nefes alma imkanı sunmak için tutku ile çalışıyoruz. Dünya değiştikçe biz de buna ayak uyduruyoruz ve dönüşüyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için dönüşmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

2015 ENDEAVOR TÜRKİYE GİRİŞİMCİSİ SEÇİLDİ

Proasist'in Uluslararası Girişimci Destekleme Derneği (Endeavor) tarafından 2015 yılında Türkiye girişimcisi seçildiğini söyleyen Genel Müdür Çelebi, "Endeavor bizim için gerçekten çok önemli. Önümüzü açan, bize geri dönüşler veren bir dernek. Derneğin danışma kurulu ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye'nin çok önde gelen işveren, firma sahipleri ve CEO'ları. Proasist'i onlara anlattığımızda bizim farkında olamadığımız birçok konuda bize geri bildirim verdiler. Bizi çok yukarı taşıdılar ve taşımaya devam ediyorlar. İnanıyorum ki 2016 yılında Dünya Seçim Paneli'nden de başarıyla çıkıp, dünya girişimcisi olacağız. Endeavor Dünya Girişimcisi olduğumuzda ise sadece Türkiye'de değil dünya platformunda da tanınacağız. Bu yüzden Endeavor'u çok önemsiyoruz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ ULUSLARARASI MARKA OLMAK"

Çelebi, Proasist olarak İstanbul, Ankara, Bursa, Trakya ve İzmir başta olmak üzere 4 bini aşkın noktada 24 saat süreyle hizmet verdiklerini belirtti. Ancak Türkiye'nin her noktasına 7/24 hizmet verebilen bir firma olmayı amaçladıklarını vurgulayan Çelebi, "40'a yakın konuda hizmet veriyoruz. AR-GE çalışmalarıyla birlikte bu sayı 80'e ulaşacak. Tüm Türkiye'ye hitap eden bir firma olmak istiyoruz. Bu hizmetlerimizi bir iş modeli haline getirip tüm çevre ülkelere taşımayı, uluslararası bir marka olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

PROASİST HOME VE PROASİST AKADEMİ

Öner Çelebi, Proasist'in yeni vizyonu kapsamında önümüzdeki dönemde sadece firmalara değil, bireylere de hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Çelebi, "Yakın dönemde Proasist olarak evlerinizde de elektrikten klimaya, hatta damlatan bataryaya varıncaya kadar aklınıza gelen her tür teknik konuda hizmet vermeye başlayacağız" diye konuştu.

Bu arada Proasist, Şişli ve Esenler Endüstri Meslek Liseleri'nde eğitim vererek temellerini attığı Proasist Akademi Projesi'ni 2016 yılında gerçekleştirmeyi hedefliyor. Böylece kendi yetiştirdiği donanımlı teknik çalışanları sektöre kazandırmayı amaçlıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hizmetin Rengi Proasist - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement