Hocaoğlu: "Herkes Hdp'nin Barajı Aşması İçin Çalışıyor" - Son Dakika
Yerel

Hocaoğlu: "Herkes Hdp'nin Barajı Aşması İçin Çalışıyor"

Hocaoğlu: "Herkes Hdp\'nin Barajı Aşması İçin Çalışıyor"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Herkes HDP’nin barajı aşması için çalışıyor.

27.05.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Herkes HDP'nin barajı aşması için çalışıyor. Bugüne kadar ona düşman olan herkes, özellikle de Pensilvanya onun barajı aşmasını istiyor" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Ladik ve Asarcık ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Ladik'te düzenlenen sergi açılışına katılan Hocaoğlu, Asarcık'ta da mahalleleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Hocaoğlu, "AK Parti'yi bizzat millet kurdu. İnşallah bundan sonrada istikametini ve rotasını da millet çizecek. Gücümüzü milletten alıyoruz" diye konuştu.

"DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYAÇ VAR"

Gittikleri her yerde AK Parti'nin eserlerini görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirten Hocaoğlu, "İlçelerimize ve köylerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızla sohbet ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bizden istek ve beklentilerini dinleyip, beraber neleri yapabileceğimizi görüşüyoruz. Gücümüzü milletten alıyoruz, onların bu yolda desteklerine ihtiyacımız var. Daha güçlü, daha çok demokrasi ve daha yaşanabilir yeni Türkiye için daha çok desteğe ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

"BU SEÇİM TÜRKİYE'NİN BEKA SEÇİMİ"

Bu seçim öncesinde de olağanüstü derecede kumpas olduğuna dikkat çeken Hocaoğlu, şunları söyledi: "Herkes HDP'nin barajı aşması için çalışıyor. Bugüne kadar ona düşman olan herkes, özellikle de Pensilvanya onun barajı aşmasını istiyor. O barajı aşarsa 'AK Parti umduğu milletvekili sayısını alamayacak ve koalisyon hükümeti kurulacak' diye ümit ediyorlar. Ama biz bu oyunu yine bozacağız. Bu seçim önceki seçimlerden daha önemli ve daha değerli. Bu seçim sadece Samsun'dan 9 milletvekili çıkarma sevdası değildir. Bu seçim sadece Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olma sevdası da değildir. Bu seçim Türk milletinin varlık ve beka seçimidir." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hocaoğlu: 'Herkes Hdp'nin Barajı Aşması İçin Çalışıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement