Hocaoğlu: "Şehrin Ortak Aklını Harekete Geçireceğiz" - Son Dakika
Yerel

Hocaoğlu: "Şehrin Ortak Aklını Harekete Geçireceğiz"

Hocaoğlu: "Şehrin Ortak Aklını Harekete Geçireceğiz"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Bu şehirde yaşayan, bu şehrin nimetlerinden yararlanan ve bu şehrin sorunlarını birlikte yaşayan herkes yönetime katılacak.

16.05.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Bu şehirde yaşayan, bu şehrin nimetlerinden yararlanan ve bu şehrin sorunlarını birlikte yaşayan herkes yönetime katılacak. Şehrimizin ortak aklını harekete geçireceğiz" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Bafra'da vatandaşlarla buluştu. İlçeye bağlı mahallelerde vatandaşları dinleyen ve 7 Haziran'da AK Parti'ye destek isteyen Hocaoğlu, "Samsun hepimizin ortak paydası. Bu şehir bizim için bir sevdadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Yeni Türkiye projesine hep beraber katkı sunacağız" diye konuştu.

"SAMSUN DAHA GÜÇLÜ TEMSİL EDİLMELİ"

Yeni Türkiye'de Yeni Samsun'un Meclis'te güçlü olması gerektiğine işaret eden Hocaoğlu, "Samsunumuz mutlaka Meclis'te daha güçlü temsil edilmelidir. Bugüne kadar AK Parti'den desteğini esirgemeyen hemşehrilerimizin 7 Haziran'da desteklerini artırarak sürdüreceklerine inancımız tam. 7 Haziran'dan sonra şehrimizin ortak aklını harekete geçireceğiz. Herkesin bu şehir için düşünmesini ve üretmesini sağlayacağız. Bu şehirde yaşayan, bu şehrin nimetlerinden yararlanan ve bu şehrin sorunlarını birlikte yaşayan herkes yönetime de katılacak" şeklinde konuştu.

Hocaoğlu, kendisinin halktan biri olduğunu ve halkın içinden geldiğini sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hocaoğlu: 'Şehrin Ortak Aklını Harekete Geçireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement