Hokey Genç Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Hokey Genç Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu

Hokey Genç Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu

Çek Cumhuriyeti Hradec Kralovede yapılan U21 Hokey Erkekler Avrupa Şampiyonasında U21 Erkek Milli Takımı bugüne kadar oynadığı maçlarda 1 beraberlik ve 4 galibiyetle namağlup şampiyon oldu.

01.08.2014 12:05  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk maçında ,Gibraltar ile 2-2 berabere kalan Millilerimiz, daha sonra sırayla, Azerbaycan'ı 3-1, Slovakya'yı 2-1 ve grubun favorisi olarak gosterilen ev sahibi ülke Çek Cumhuriyeti'ni 4-0'lık net bir skorla yendikten sonra muhteşem bir oyunla Litvanya'yı da 5-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Avrupa'daki Hokey otoritelerinin büyük beğeni ve takdirlerini kazanan genç Millilerimizin Antrenörlerinden Serkan Şen "Muğla İlinde başlatmış olduğumuz başarı ivmesini Çek Cumhuriyeti'nde de sürdürdük Avrupa Şampiyonu olduk. Bu başarı Türk Milletimze armağan olsun. İnşallah ülkemizde hokey sahaları oldukça bu büyük başarılar sürekli hale gelecektir. Muğla'daki hokeye büyük destek veren İl Müdürümüz Bekir Çeker Federasyon Başkanımız Sadık Karakan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün'e teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hokey Genç Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement